Navštivte nás také na FB

Chci koupit > Rodinné domy >
Vzorový řadový RD 5+kk s průjezdnou garáží, dalšími 2-mi park.st. a zahradou v HK, Plotiště n.L.
Evid. č.: 190573
Typ nabídky: Prodej
Typ nemovitosti: Rodinné domy
Region:
Město: Hradec Králové
Status: B - Velmi úsporná
Popis nemovitosti:

Nabízíme Vám k prodeji „VZOROVÝ“ řadový rodinný dům o velikosti 5 + kk s průjezdnou garáží, dalšími 2-mi parkovacími stáními a zahradou v Hradci Králové - Plotištích nad Labem, z II. etapy projektu „Meruňková“, výstavby 12-ti rodinných domů, za AKČNÍ nabídkovou CENU.

Novostavba 5+kk je navržena jako energeticky nízkonákladový, dvoupodlažní rodinný dům s dispozicí: 1. NP – předsíň, šatna, technická místnost, kuchyň, obývací pokoj s jídelnou a vstupem na terasu, toaleta s umyvadlem a průjezdná garáž, 2. NP – hala, 2 ložnice, 2 samostatné pokoje, 2 koupelny, obě s toaletou, jedna se sprchovým koutem a druhá s vanou. Objekt je moderní montovaná dřevostavba s pultovou střechou a sendvičovými zateplenými stěnami. Topení je ústřední elektrické – podlahové a k dispozici je samostatný komínový průduch pro krbové topení.

Váš dům bude předaný ve variantě „na klíč“, tedy kompletně dokončený!

Nemovitost je možné financovat pomocí hypotéčního úvěru. Nabízíme vyřízení hypotéky u většiny finančních institucí v ČR. 

prodáno
Realitní makléř:
Ing. Petr Zbudil
Uhelná 868/3, 500 03 Hradec Králové

Telefon:
+420 725 845 627
E-mail:
petr.zbudil@okoreality.cz
Realitní kancelář OKOreality.cz se prezentuje na serverech České reality, Reality Hradec Králové, Byty Hradec Králové a Pozemky Hradec Králové.